Page 7 of 7

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Wed Feb 22, 2017 9:12 pm
by Catar4x
I see, the switch goes really fast on pc.
Oh, is it possible you bring back this feature please?

It should not be very hard to fix the res crash then.

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Mon Mar 20, 2017 7:37 pm
by DarkWave0
I'm trying to start the game for that glorious unlocked fps gameplay, since this is the only thps game that has a patch for it.
Sadly the game doesn't start.
I installed the smaller.exe and cumulative patch
I click the .exe
a black screen pops up
it crashes back to desktop after 2 seconds at the moment my nvidia shadowplay (press ctrl+r to record) appears

:S


plz h3lp

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Wed Mar 22, 2017 8:50 pm
by Catar4x
Download this and admin right. on the exe.

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Tue Mar 28, 2017 6:16 am
by banan
Sorry if I'm being stupid, but is there a way to run this in windowed mode? No matter what resolution I pick its always windowed full screen with the title bar at the top.

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Tue Mar 28, 2017 11:52 pm
by Demo
banan wrote:Sorry if I'm being stupid, but is there a way to run this in windowed mode? No matter what resolution I pick its always windowed full screen with the title bar at the top.

windows 10 detected

viewtopic.php?f=3&t=5519

you can use this, set your desktop resolution and it will be borderless fullscreen. should remove bars.

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Wed May 10, 2017 9:23 pm
by Cobra!
I'm trying to download the patch, but nothing happens, is the site hosting it down?

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Fri May 12, 2017 6:27 am
by Demo
Cobra! wrote:I'm trying to download the patch, but nothing happens, is the site hosting it down?

Fixed.

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Mon May 15, 2017 7:03 pm
by Cobra!
Okay, I downloaded the patch and installed it, but the menus don't have that wheel telling you what the currently selected option is, and if I manage to go to the screen where you select a skater, it just locks up and crashes.

The Create-a-park mode seems to work fine, l however. :|

I'm trying to run this on Windows 7 64-bit, if that helps.

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Mon May 15, 2017 9:26 pm
by Demo
Cobra! wrote:Okay, I downloaded the patch and installed it, but the menus don't have that wheel telling you what the currently selected option is, and if I manage to go to the screen where you select a skater, it just locks up and crashes.

The Create-a-park mode seems to work fine, l however. :|

I'm trying to run this on Windows 7 64-bit, if that helps.


Did you download Additional skater skins? If not, uncheck that checkbox in the launcher.
Also, just in case, make sure you have rights to write/modify thps2 folder and nothing is set read-only.

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Sun Jun 04, 2017 10:32 pm
by Cobra!
Well, the game itself works now! :D
The menu is still missing the wheel, though... :thinking:

EDIT: Okay, all the level packs work except for THPS3, that one freezes at the level select screen...

Also, the control options always seems to reset itself every time I start the game...

Re: [THPS2][PC] Cumulative patch (Widescreen, FPS unlock, etc.)

Posted: Fri Jun 09, 2017 12:10 am
by Demo
Cobra! wrote:Well, the game itself works now! :D
The menu is still missing the wheel, though... :thinking:

EDIT: Okay, all the level packs work except for THPS3, that one freezes at the level select screen...

Also, the control options always seems to reset itself every time I start the game...


keep in mind it's the old console port. you have to save your game before leaving. also give your user rights to write/modify thps2 folder or run as admin, just in case.

the wheel is missing due to high resolution and the way their code handles it. if you'll pick 640x480 it'll be there.

it would freeze there if you'd use old THawk3.exe, without proper thumbnails for the levels. check very last few lines of THPCERR.LOG after the crash, what's there?