Chatpatch Reloaded

Discuss modding in thaw. If you want to make something by yourself you can ask how to in here. Also, you can post any thaw related mod in here.
Active
Posts: 506
Joined: Wed Jul 08, 2009 10:07 am
Location: Germany
Contact:

Re: Chatpatch Reloaded

Postby Active » Wed Jul 08, 2009 12:04 pm

yea
Active
Posts: 506
Joined: Wed Jul 08, 2009 10:07 am
Location: Germany
Contact:

Re: Chatpatch Reloaded

Postby Active » Wed Jul 08, 2009 12:09 pm

http://www.mediafire.com/?sharekey=f345 ... 0a1ae8665a

theres the new
u have to downloade THAW.exe
Eraser
Site Admin
Posts: 897
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:42 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Chatpatch Reloaded

Postby Eraser » Wed Jul 08, 2009 12:15 pm

Hmm.. i just tried again and no unlimited text :| I really think that for unlimited text you need to edit pak files and not .exe file :wat:
Active
Posts: 506
Joined: Wed Jul 08, 2009 10:07 am
Location: Germany
Contact:

Re: Chatpatch Reloaded

Postby Active » Wed Jul 08, 2009 12:21 pm

i know whats the reason^^
did u tried it without pressing space ?
i think u did it like this : aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa but u have to do it so : aaaaaaaa bbbbbbbbb cccccccc
then its unlimited^^
Eraser
Site Admin
Posts: 897
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:42 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Chatpatch Reloaded

Postby Eraser » Wed Jul 08, 2009 12:22 pm

:0!
It works! yay lol thanks for telling me that. I never knew you had to do that. :):)

Thank you, will upload this to mod page soon.
Active
Posts: 506
Joined: Wed Jul 08, 2009 10:07 am
Location: Germany
Contact:

Re: Chatpatch Reloaded

Postby Active » Wed Jul 08, 2009 12:25 pm

no problem ;)
i had this problem too but then i tried it on other ways since it works :D
Eraser
Site Admin
Posts: 897
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:42 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Chatpatch Reloaded

Postby Eraser » Tue Aug 04, 2009 8:20 am

Whenever i edit something with queenbee and put invalid value there the game most likely crashes :wat: Lol probably because I change the .mdl files paths to non-existing ones.
Eraser
Site Admin
Posts: 897
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:42 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Chatpatch Reloaded

Postby Eraser » Tue Aug 04, 2009 3:03 pm

There are paths of .mdl files in queenbee if you change it to non-existing one the game crashes.

Anyweays I don't have any problems with queenbee and i didn't knew you could extract qb key and then edit it with roq.exe just like for thps4
Eraser
Site Admin
Posts: 897
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:42 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Chatpatch Reloaded

Postby Eraser » Tue Aug 04, 2009 4:02 pm

Well you can explore qb files with the 2 tools that are compressed in "QB explorer" file on download page can't you?

Return to “THAW modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests