QueenBee Problem

Discuss thaw modding, post your own, share your ideas, ask questions.
karlitto14
Posts: 1
Joined: Sun Sep 06, 2009 6:29 pm
Contact:

QueenBee Problem

Postby karlitto14 » Tue Sep 08, 2009 7:01 pm

Hi I have a problem with QueenBee.When I Downloaded QueenBee, I open and pops up an error something like "Can not run application because its configuration is bad.Problem can solve re-installing.What do I do? :wat:




I sorry for my bad English because I am not an American.
Eraser
Site Admin
Posts: 902
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:42 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: QueenBee Problem

Postby Eraser » Tue Sep 08, 2009 7:41 pm

Download .NET framework 3.5 version

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

then it should work.

Return to “THAW modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests