QueenBee Problem

Discuss modding in thaw. If you want to make something by yourself you can ask how to in here. Also, you can post any thaw related mod in here.
karlitto14
Posts: 1
Joined: Sun Sep 06, 2009 6:29 pm
Contact:

QueenBee Problem

Postby karlitto14 » Tue Sep 08, 2009 7:01 pm

Hi I have a problem with QueenBee.When I Downloaded QueenBee, I open and pops up an error something like "Can not run application because its configuration is bad.Problem can solve re-installing.What do I do? :wat:




I sorry for my bad English because I am not an American.
Eraser
Site Admin
Posts: 897
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:42 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: QueenBee Problem

Postby Eraser » Tue Sep 08, 2009 7:41 pm

Download .NET framework 3.5 version

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

then it should work.

Return to “THAW modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests